Media

Susținem propunerea legislativă privind protecția persoanelor cu boli alergice

Asociația Română de Educație în Alergii îsi exprimă prin scrisoare deschisă către Parlamentul României susținerea pentru Propunerea legislativă privind protecţia persoanelor cu boli şi afecţiuni alergice în România precum și dorința și disponibilitatea de a participa la consultări. Scrisoare Deschisa Parlament Octombrie 2019 Proiectul poate fi consultat aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=18066.

Rezultate „Chestionar de identificare a prevalenței afecțiunilor de tip alergic în România”

În perioada 23 Februarie – 13 Aprilie 2019 Asociația Română de Educație în Alergii a colectat prin intermediul sistemului de formulare Google răspunsurile la Chestionarul de identificare a prevalenței afecțiunilor de tip alergic în România. Acțiunea a venit în lipsa statisticilor oficiale centralizate la nivel național fără a-și propune să substituie un Registru Național, ci […]

Acțiuni și campanii AREA cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alergiei 7 – 13 Aprilie 2019

Asociația Română de Educație în Alergii a susținut Săptămâna Mondială a Alergiei prin următoarele acțiuni: Campania “Alergia nu este un moft” printr-un mesaj creativ menit să sublinieze riscurile fizice dar și psihologice asupra celor afectați de alergii. Clipul de 10 secunde a rulat în 8 cinematografe din 6 orașe (Cinema One Brașov, Hollywood Multiplex, CineGlob București, CineGlob Botoșani, Cinema […]

Mesaj oficial al Asociației Române de Educație în Alergii în Săptămâna Mondială a Alergiei 7 – 13 Aprilie 2019

Cu prilejul Săptămânii Mondiale a Alergiei 7 – 13 Aprilie 2019 cu tematica „Alergia alimentară, o problemă globală care nu dispare”

Alergiile alimentare sau respiratorii – conștientizare, prevenție și tratament

Dr. Adriana Nicolae, inițiator și președinte Asociația Română de Educație în Alergii, a discutat despre alergii alimentare și respiratorii, prevenție, gestionare și integrare.