Media

Ghid Săptămâna Mondială a Alergiei, eveniment anual inițiat și pregătit de World Allergy Organization

Informații și recomandări pentru gestionarea alergiilor în condițiile actuale:

Ghid îngrijire copii afecțiuni tip alergic

Dacă ești părintele sau tutorele unui copil cu afecțiuni de tip alergic ți-ai pus cu siguranță de mai multe ori întrebarea cum s-ar descurca o altă persoană să îl supravegheze temporar în siguranță.

Scrisoare deschisă AREA către producătorii, distribuitorii de alimente și rețelele de comercianți din domeniul alimentar

În numele specialiștilor, partenerilor și membrilor înscriși în Asociația Română de Educație în Alergii a solicitat astăzi, 26 Martie 2020, prin scrisoare deschisă sprijinul producătorilor,

Raport anual de activitate AREA 2019

  În contextul lansării celei de-a doua ediții a evenimentului cultural artistic „Să respirăm prin Culoare” prilejuit de Ziua Mondială a Astmului (5 mai 2020), acțiune a Inițiativei Globale pentru Astm, publicăm astăzi primul nostru raport de activitate ce poate fi consultat aici.

Susținem propunerea legislativă privind protecția persoanelor cu boli alergice

Asociația Română de Educație în Alergii îsi exprimă prin scrisoare deschisă către Parlamentul României susținerea pentru Propunerea legislativă privind protecţia persoanelor cu boli şi afecţiuni alergice în România precum și dorința și disponibilitatea de a participa la consultări.

Rezultate „Chestionar de identificare a prevalenței afecțiunilor de tip alergic în România”

În perioada 23 Februarie – 13 Aprilie 2019 Asociația Română de Educație în Alergii a colectat prin intermediul sistemului de formulare Google răspunsurile la Chestionarul de identificare a prevalenței afecțiunilor de tip alergic în România.

Acțiuni și campanii AREA cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alergiei 7 – 13 Aprilie 2019

Asociația Română de Educație în Alergii a susținut Săptămâna Mondială a Alergiei prin următoarele acțiuni:

Mesaj oficial al Asociației Române de Educație în Alergii în Săptămâna Mondială a Alergiei 7 – 13 Aprilie 2019

Cu prilejul Săptămânii Mondiale a Alergiei 7 – 13 Aprilie 2019 cu tematica „Alergia alimentară, o problemă globală care nu dispare”

Alergiile alimentare sau respiratorii – conștientizare, prevenție și tratament

Dr. Adriana Nicolae, inițiator și președinte Asociația Română de Educație în Alergii, a discutat despre alergii alimentare și respiratorii, prevenție, gestionare și integrare.