Înapoi

Cum poți primi “Acrobații culinare”

Distribuie:
FacebookTwitterLinkedInCopy Link

Povești despre gătitul reinventat

Acrobații culinare ale mamelor curajoase în lupta cu alergiile alimentare

77 de rețete reinventate fără gluten, fără lapte, fără ou și alți alergeni alimentari comuni

Cele 300 tipărite au fost epuizate.

  • Donează până pe 15 Noiembrie 2021 minim 50 RON către Asociația Română de Educație în Alergii folosind opțiunile disponibile aici și trimite-ne la contact@educatie-alergii.ro.ro un e-mail cu dovada plății și datele personale necesare livrării. Stocul a fost epuizat. Mulțumim pentru susținere.
  • Dacă ești membru simpatizant înregistrat AREA, voluntar activ AREA sau te-ai implicat în proiecte legate de Alergii alimentare precum Gătim de toate. Din aproape nimic, “Românie, de ziua ta, te invit la masa mea”  sau Săptămâna Mondială a Alergiei 2021 în perioada imediat următoare te vom contacta pentru a stabili împreună cum poți intra în posesia unui exemplar al cărții, în limita stocului disponibil. Stocul a fost epuizat. Mulțumim pentru susținere.
  • În parteneriat cu Medicum în cadrul consulturilor de alergologie vom oferi 30 dintre cărți familiilor care se luptă cu alergiile alimentare severe. Stocul a fost epuizat. Mulțumim pentru susținere.
  • Urmărește pagina prietenilor de la Email de Sighișoara și paginile autoarelor acestei cărți pentru mai multe surprize. Concursurile s-au finalizat.

Erată Acrobații Culinare – pagina 100: Omletă fără ou (tofletă), conține SOIA . Vă rugăm să aveți în vedere că în ediția tipărită a cărții “Povești despre gătitul reinventat. Acrobații culinare ale mamelor curajoase în lupta cu alergiile alimentare” s-a strecurat o eroare la pagina 100 și anume: rețeta de omletă fără ou (tofletă) este etichetată fără soia însă, fiind un preparat pe bază de tofu, ea conține și soia. În edițitia digitală a cărții eroarea va fi corectată cât de repede posibil.

Despre Acrobații Culinare

Culegerea de rețete este un proiect Asociația Română de Educație în Alergii inițiat și coordonat de Oana Popescu, mamă și membru fondator, si care nu ar fi fost posibil fără poveștile și rețetele acrobatelor mame voluntare AREA:
– Cristina Nesterov, fondator Vacaju,
– Alexandra Nita – Retete fara alergeni,
– Denisa Iancu – O mama obisnuita,
– Costina Surdeanu – Viața cu alergii alimentare,
– Mirela Anghel Dots in Pots,
– Delia Radu,
– Nicoleta Gheorghe

Mulțumiri

Acest proiect nu ar fi fost posibil fără implicarea și susținerea autoarelor, a prietenilor de la Email de Sighișoara și a echipei profesioniste de la DHM Company.
Vă invităm să le urmăriți pe Elena Vîrlan, dr. Daniela Cristina Nesterov, Alexandra Niță, în bucătăria Horeca Culinary School surprinse gătind acrobat de către Ruxandra Ghitescu, Lulu de Hillerin, Ana Scortescu, cu ajutorul echipamentelor puse la dispozitie Videolink.ro și îmbinate în materialul final de Cristi Staicu. Le mulțumim tuturor pentru susținerea profesionistă benevolă și entuziastă a cauzei noastre și vă invităm să ne scrieți părerile și încurajările voastre în comentarii. ❤️
 
 
PDF
Acrobații culinare. Povești despre gătitul reinventat.
Ultima revizuire a paginii a fost făcută în data de: 21-03-2022
Înregistrează-te
Introdu e-mailul tău pentru a-ți trimite instrucțiuni pentru recuperarea parolei.
Trimite
E-mail:*
Nume:*
Numar de telefon:
Liciteză fară cont