Înapoi

Să respirăm prin culoare 2022 || Luiza Marinaș

Distribuie:
FacebookTwitterLinkedInCopy Link

În fiecare an milioane de oameni din întreaga lume se prezintă zi și noapte la unitățile de primiri urgențe cu mari dificultăți de respirație din cauza crizelor de astm. Cunoscut ca cea mai răspândită boală cronică a copilului, astmul afectează sănătatea fizică și emoțională a persoanelor de toate vârstele. Pe lângă poluare, care a devenit o reală amenințare pentru sănătatea tuturor, fumatul, animalele de companie, praful de casă, mucegaiurile, polenurile, mirosurile puternice, substanțele toxice ascunse în jucării și în obiectele prezente în viața noastră zi de zi, emoțiile puternice, variațiile de temperatura și, în anumite circumstanțe, efortul fizic sunt binecunoscuți factori declanșatori ai dificultăților de respirație.

Pe 3 mai 2022 Asociația Română de Educație în Alergii s-a alăturat pentru al patrulea an consecutiv Inițiativei Globale pentru Astm marcând Ziua Mondială a Astmului prin manifestarea artistică “Să respirăm prin culoare”.

În cele 24 de fotografii expuse artistul fotograf Luiza Marinaș surprinde cu mare emoție miracolul inegalabil al respirației insuflându-ne în egală măsură sentimente de vulnerabilitate, dar și forță, încredere și speranță într-o viață plină de culoare.

Realizarea imaginilor a fost posibilă cu susținerea modelelor Antoaneta Cojocaru, Anastasia Nashko, Patricia Cordoş, Mina si Oana-Irina Duţu, Maria (Mihaela Nica-Nedelcu), Despina si Clara.

Expoziția “Să respirăm prin culoare” la Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti

Fotografiile Luizei Marinaș pot fi admirate în perioada 19 – 29 mai 2022, în Foaierul Media TNB, în preambulul Săptămânii Mondiale a Alergiei, 5 – 11 iunie, eveniment World Allergy Organization a cărei tematică anul acesta este Pentru o respirație mai bună – legătura dintre Astm și Alergii.

Pentru a primi una din fotografiile expuse disponibile trebuie să efectuați o donație de 600 RON în contul Asociației Române de Educație în Alergii, însă vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru confirmarea disponibilității pe e-mail la area@educatie-alergii.ro sau telefonic la 0745 080 808.

Fondurile strânse vor fi folosite de Asociația Română de Educație în Alergii pentru continuarea proiectelor sale educative și de conștientizare a impactului alergiilor asupra calității vieții.

Galeria “Să respirăm prin culoare” la Opera Națională București

Expoziția a avut loc în Foaierul Galben al Operei Naționale București în perioada 4 și 17 mai, cu susținerea artiștilor Claudia Motea, Adrian Naidin precum și a altor invitați, partenerilor organizatori și susținători de la Opera Națională București și Dr. Phyto România. Vezi mai multe despre eveniment aici.

Între 3 și 17 mai persoanele interesate au putut licita pentru a achiziționa una din fotografiile expuse și susține Asociația Română de Educație în Alergii în continuarea proiectelor sale educative și de conștientizare a impactului alergiilor asupra calității vieții.

FacebookTwitterLinkedInCopy Link
Surrounded
Luiza Marinaș
Outside
Luiza Marinaș
Danger in all beauty
Luiza Marinaș
No way out
Luiza Marinaș
Grain pain
Luiza Marinaș
Rezervat
Picturesque
Luiza Marinaș
Multiverse
Luiza Marinaș
Rezervat
Wish I could play
Luiza Marinaș
Deconstructivism
Luiza Marinaș
Poetry in motion
Luiza Marinaș
Rezervat
Fragility
Luiza Marinaș
Simbioza
Luiza Marinaș
Asphyxia
Luiza Marinaș
Trapped
Luiza Marinaș
Color breath
Luiza Marinaș
Introspection
Luiza Marinaș
Quiet times
Luiza Marinaș
Spring of emotions
Luiza Marinaș
Rezervat
Serenity
Luiza Marinaș
The window
Luiza Marinaș
Fragment of passing emotion
Luiza Marinaș
Blossom
Luiza Marinaș
I am here
Luiza Marinaș
Breath
Luiza Marinaș
Ultima revizuire a paginii a fost făcută în data de: 19-05-2022
Înregistrează-te
Introdu e-mailul tău pentru a-ți trimite instrucțiuni pentru recuperarea parolei.
Trimite
E-mail:*
Nume:*
Numar de telefon:
Licitează fară cont